Wednesday, April 9, 2014

Πέντε χρόνια στην μπλογκόσφαιρα που γιορτάζονται νωρίτερα και ένα Giveaway!!!

Σε μισό μήνα κλείνω 5 χρόνια στην μπλογκόσφαιρα! Νιώθω ότι γίνομαι καλύτερη σε κάθε ποστ! Αυτά τα πέντε χρόνια γνώρισα πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με το μπλόγκινγκ. Είναι όμως μερικοί που τολμώ να τους αποκαλώ φίλους, όπως την Αθηνά Πάνου ή αλλιώς SugarBuzz.
Η Αθηνά λοιπόν όπως πολλοί θα ξέρετε έχει στο ενεργητικό της εκτός από το πανέμορφο μπλογκ της και δύο βιβλία.

   Το τελευταίο της βιβλίο είναι και το δώρο μου για τα γενέθλια του μπλογκ μου!!! Πρόκειται για ένα βιβλίο με θέμα τα μπισκότα , γλυκά και αλμυρά , δηλαδή για μπισκότα για όλα τα γούστα. Ξεφυλλιζοντάς το,  σου ανοίγει η όρεξη όχι μόνο διαβάζοντας τις συνταγές της Αθηνάς αλλά βλέποντας και τις πανέμορφες φωτογραφίες!!!

  
  Για να σας ανοίξω λοιπόν την όρεξη θα σας δώσω και μια συνταγή για μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας από το βιβλίο, που τα έχω δοκιμάσει και πραγματικά είναι απόλυτα εθιστικά!!! 



  Για να πάρετε μέρος σε αυτό το διαγωνισμό δεν έχετε παρά να αφήσετε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση μέχρι την Μ. Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα!!!

8 comments:

  1. Πολύχρονο λοιπόν το Μπογκακι σου ,πολύχρονη κι εσυ που το περιεβαλλες με πολύ αγάπη.Προσωπικες κι εργασιακές επιτυχίες και στο μέλλον !Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

    ReplyDelete
  2. Χιλιόχρονη!!!first to go!!!!:
    gkoucie@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Να τα χιλιασει το μπλογακι και να γινει μλογαρα. Ευχαριστω που γλυκαίνετε τις πικρες μας μερες. Ευκαι ρια να φτιαξουμε τ'αγαπημενα μας μπισκοτάκια και με δικη σας συνταγή.

    ReplyDelete
  4. Χρόνια πολλά λοιπόν και καλές γιορτές! Στέλλα

    ReplyDelete
  5. ΑλεξάνδραApril 9, 2014 at 4:31 PM

    Χρόνια πολλά! Κι εγώ εδώ! -Αλεξάνδρα-

    ReplyDelete
  6. Χρόνια πολλά γεμάτα πεντανόστιμες συνταγούλες!

    ReplyDelete
  7. Χρόνια Πολλά και καλή μας επιτυχία!!!!!!!

    ReplyDelete